Za komunikaciju sa anđelima važne su ove dve stvari

Postoje razne metode kako se možemo povezati sa anđelima i komunicirati sa njima. Jedna od tih metoda je arhanđeoski reiki i tome vas mogu vrlo lako naučiti za svega nekoliko sati. Međutim, kao i neki drugi načini povezivanja sa anđelima, arhanđeoski reiki je tehnika koja izuzetno dobro funkcioniše, ali je ipak samo tehnika.

Zbog toga kroz ovaj tekst želim da vas uputim u suštinu komunikacije sa anđelima. Bez obzira koju ćete tehniku koristiti, da bi ste mogli pravilno da se povežete i komunicirate sa anđelima jako su važne ove dve stvari:

1. Kako komunicirate sa sobom.

2. Kako komunicirate sa drugim ljudima.

Ako ne verujete, evo zapitajte se kako možete ostvariti dobru komunikaciju sa anđelima ako ne ostvarujete dobru komunikaciju sa sobom ili sa drugim ljudima? Da li zaista to može da funkcioniše tako, da ćete sa jedne strane odlično komunicirati sa anđelima a da sa sobom ili sa drugim ljudima nećete?

Jedan od najvažnijih preduslova za dobru komunikaciju je razumevanje kako zaista komuniciramo.

Da bismo ostvarili komunikaciju sa anđelima potrebno je da vibracija našeg energetskog polja bude visoka toliko da se podudara sa vibracijom anđela. Ili je pak, sa druge strane, potrebno da oni spuste svoju vibraciju kako bi komunicirali sa nama.

Na sličan način, komunikaciju sa drugim ljudima ostvarujemo prvenstveno putem vibracije slojeva koji se nalaze oko našeg fizičkog tela a tek kasnije putem fizičkih čula.

Evo, to ću vam odmah i dokazati. Siguran sam da vam se mnogo puta dogodilo, da kada vam se neka osoba obraća lepim i biranim rečima, to nije ono što vi zaista osećate. Nekako znate i osećate da ta osoba nije iskrena prema vama i da su njene emocije sasvim drugačije od njenih reči. Jasno je da, kada bi se komunikacija odvijala samo putem reči odnosno glasa, ne bi ste mogli da osetite tuđu emociju.

Verujem da ćete sada biti iskreni pa priznati sebi da se i vi često tako obraćate drugim ljudima. Ovde naravno nikoga ne osuđujem. To je jedan model ponašanja koji smo usvojili još kao deca, ali ne bih sada da ulazim duboko u razloge zbog kojih je to tako.

Preuzmi moju besplatnu e-knjigu i saznaj više o visoko osetljivim osobama

Kada komuniciramo sa sobom, često sebi upućujemo kritike, ružne reči, osuđujemo se u raznim situacijama. Takođe vrlo često nismo iskreni prema sebi, ne prihvatamo ono što zaista jesmo i tako dalje. Primera ima milion.

Mogli bi smo čak da zapazimo i to, da se najčešće bolje ophodimo prema drugima nego prema sebi.

Dakle, da bi smo ostvarili idealnu komunikaciju sa anđelima, potrebno je da potpuno promenimo vibraciju koja određuje komunikaciju sa drugim ljudima, kao i to da promenimo način kako se ophodimo prema sebi.

Šta podiže tu vibraciju? Nju podiže sve ono što čini da razumemo i prihvatimo sebe i druge ljude, baš takve kakvi jesmo. A ovo na kraju dovodi do stanja ljubavi i zahvalnosti, što nam je danas preko potrebno.

Na kraju daću vam i vrlo jednostavan recept kako to sve možete da postignete. Upravo su anđeli ti, koji će vas najbolje uputiti u sve tajne komunikacije. Povežite se sa anđelima i zatražite pomoć, a oni će vrlo rado biti vaši učitelji i iscelitelji. Na najbolji mogući način daće vam do znanja šta sve to ne činite dobro u komunikaciji i odnosu sa sobom ili drugima a zatim će vam i pomoći da to ispravite. Ovo će vaš život i živote ljudi koji vas okružuju podići na jedan mnogo viši nivo.

Međutim, ovde moram da vas upozorim na nešto. Ako nemate dobar odnos prema sebi ili drugim ljudima ovo će vašu vibraciju držati na niskom nivou pa se nećete moći povezati sa anđelima na pouzdan način. Zbog toga će uvek postojati mogućnost da se umesto sa anđelima povežete sa nečim drugim.

Preuzmi moju besplatnu e-knjigu i saznaj kako ti anđeli pomažu da ostvariš bolji život

Ali ukoliko želite da vaša komunikacija sa arhanđelima bude sigurna, jednostavna i efikasna, ja vas pozivam da mi se javite da vas naučim kako da se sa njima povežete primenjujući arhanđeoski reiki, jer se primenom ove metode možete povezati sa njima bez obzira na stanje i okolnosti u kojima se trenutno nalazite.

Објавио/ла: Denis Tomović

Pomažem ženama koje imaju snažnu mušku energiju i još snažniju potrebu da ispolje svoj ženski potencijal. Iscelitelj sam i medijum za anđeoske energije.

3 мишљења на „Za komunikaciju sa anđelima važne su ove dve stvari

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришете користећи свој WordPress.com налог. Одјави се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришете користећи свој Facebook налог. Одјави се /  Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: