Važna poruka arhanđela Metatrona o novoj generaciji dece i parovima koji ne mogu da ih imaju

Mnogi parovi u današnje vreme ne mogu da se ostvare kao roditelji iako to silno žele, pa čak i ako su, prema rezultatima medicinskih pretraga, oba parnera zdrava i sposobna za začeće. Sa ovim problemom sam se sreo više puta i uvek sam kroz energetske seanse konstatovao poremećaj u protoku energije, pogotovo kod žena, koje su pretežno u muškoj energiji. Šta to zaista znači pročitajte u mom tekstu Snaga ženske energije

Danas sam u vezi ovog problema dobio veoma snažnu i jasnu poruku arhanđela Metatrona koji je od mene zatražio da je proširim i uputim ka što većem broju ljudi, što upravo, bez odlaganja i činim.

Oseti energiju i pomoć arhanđela Metarona

Poruka arhanđela Metarona, u obliku tačno takvom kakvu sam je primio glasi:

„Ovom svetu potrebna je generacija ‘nove dece’ – dece koja su ‘energetski čista’ i spremna da grade novi svet, svet budućnosti. Ali, ovo nije moguće ukoliko roditelji nisu ‘energetski čisti’ i ne mogu da svojom vibracijom privuku duše nove, nerođene dece.

Ovo je uzrok steriliteta mnogih parova, koji su naizgled zdravi a ipak ne mogu da rađaju decu. Nije to zbog toga što ‘im nije dato da se ostvare kao roditelji’ već zbog toga što je potrebno da se ‘energetski očiste’ a u ovome im možemo pomoći mi anđeli.“

Na moje pitanje „Šta u slučajevima kada muškarac ne želi da učestvuje u energetskim anđeoskim seansama i da li je dovoljno raditi ih samo ženama?“ arhanđeo Metaron mi je dao sledeće uputstvo:

„Obzirom da su žene preuzele ulogu muškaraca u mnogim oblastima, energetsko balansiranje je prvenstveno potrebno ženama. Uostalom, one su mnogo svesnije nego muškarci i lakše će započeti proces harmonizacije.“

Kao što možete pročitati, ova poruka je veoma jasna i precizna i ja je ovom prilikom neću dodatno komentarisati, ali ću pozvati svaku ženu koja se suočava sa ovim problemom da razmisli o mogućnostima koje pružaju anđeoske seanse, prilikom kojih kanališem energiju moćnih arhanđela, koji su spremni da pruže bezrezervnu pomoć i podršku.

Preuzmi besplatnu e-knjigu

Објавио/ла: Denis Tomović

Pomažem ženama koje imaju snažnu mušku energiju i još snažniju potrebu da ispolje svoj ženski potencijal. Iscelitelj sam i medijum za anđeoske energije.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: