Kako anđeli pomažu visoko oseljivim osobama

Tekst je odlomak iz moje knjige Anđelima u susret

Verujem da mnoge od vas, pogotovo ako ste visoko osetljiva osoba, život nije baš mazio. Pretpostavljam da se suočavate sa mnogim izazovima i da ne znate kojim putem da krenete. Ovo vam stvara konfuziju i tera da mnogo puta udarite glavom u zid. I pitate se: – Pa dokle bre više?

Potpuno vas razumem u tome. Pre desetak godina bio sam u situaciji iz koje sam mislio da se nikada neću izvući. Samohrani otac, dva klinca, ostao bez posla dva puta za godinu dana, u kreditima i dugovima preko guše… Dok sam bio sputan raznim okolnostima i preprekama, sve je delovalo tako, kao da nikada neću uspeti da dobijem ono što sam želeo, ma koliko se trudio. A onda su anđeli ušli u moj život. Ili bolje rečeno, primetio sam ih, jer oni su tu uvek i bili. I život je tada počeo da se menja iz temelja. Vizije i ideje o mom idealnom životu postajale su sve jasnije. Počeo sam da dobijam i poruke o tome šta moja duša zaista želi i koji je razlog mog boravka na Zemlji u ovom životu.

Malo po malo odbacivao sam sve što me sputava. A onda je sve što treba počelo i da se materijalizuje. Posle mnogo godina traženja u moj život je ušla moja druga polovina, odnosi sa porodicom i ljudima iz okruženja su rapidno počeli da se popravljaju, a posao koji radim mi omogućuje ne samo da ispoljim svoje potencijale, već i da živim mnogo kvalitetnije i srećnije nego ranije. I siguran sam da bi se malo ovoga ostvarilo bez mojih anđeoskih prijatelja. Sada sam svestan istinskih želja i potreba moje Duše a još je mnogo neverovatnih snova pred mojim očima, koji su tek u početnom procesu materijalizacije.

Mnogo puta sam razgovarajući sa ljudima, kod njih uspeo da podstaknem da konačno izgovore koja je njihova prava želja. Šta je to što želi njihova Duša?

Kada počnu da mi opisuju koji je posao kojim bi se rado bavili, mesto gde bi želeli da žive ili sa kakvom bi osobom želeli da budu, iz njih isijava ogromni entuzijazam. Oči postaju bistrije i življe i sijaju energijom koja pokazuje da su spojeni na izvor njihove želje, da su u kontaktu sa svojom Dušom.

Ali na žalost samo je mali broj onih koji su primili poruku i bili spremni da je sprovedu u delo. To je nekako i razumljivo. Svi mi živimo po navikama a za mnoge od njih je potrebno dosta energije i truda kako bi se promenile. Kako to učiniti, zavisi od konkretnih želja i ciljeva koje imate, a verujem da ćete do nekih rešenja doći i čitajući moju knjigu Anđelima u susret.

Postoji jedna velika istina i dugo čuvana tajna koju ću vam sada otkriti: Oni ciljevi koji su direktno proistekli iz višeg plana vaše Duše, su upravo oni koji trebaju da se ostvare. Za njih ćete dobiti sve potrebne resurse i sva znanja potrebna za njihovo ostvarenje. Ako ne spoznate želje vaše Duše promašili ste život. Međutim, ako ih saznate sve su šanse na vašoj strani da ćete živeti ispunjeno i da ćete rasti duhovno i materijalno. A anđeli su vam na danonoćnom raspolaganju upravo zbog toga. Potrebno je samo da ih na pravi način prizovete i ostvarite kontakt sa njima.

Da bi ispoljile svoj kapacitet, visoko osetljive osobe na raspolaganju imaju izuzetno moćnu pomoć u vidu anđela. Anđeli za nas mogu da stvore sve potrebne uslove za uspeh i pomognu nam da budemo aktivni učesnici u procesu božanske kreativnosti, da se oslobodimo negativnih uverenja, straha, prihvatimo sebe i situaciju, prihvatimo mogućnost neuspeha kao deo sazrevanja, učenja i usavršavanja i još mnogo toga. Arhanđeoski reiki se pokazao kao odličan način za to, jer nam omogućuje komunikaciju sa šesnaest moćnih i važnih arhanđela. To ne znači da ne možete doći u kontakt sa određenim arhanđeoskim poljem i bez ove procedure. Međutim, u našem okruženju postoje i takve energije, koje na neki način uspevaju da se predstave kao arhanđeli a da to zaista nisu. Povezivanjem sa njima mogu se izazvati nesagledive štetne posledice. Nije anđeo sve što tako izgleda ili se tako predstavlja. Ali o tome malo kasnije. Ovde ću vam samo ukratko dati ideju kako nam pojedini arhanđeli mogu pomoći u prevazilaženju blokada na putu božanske kreativnosti. Tako na primer pozvaćemo u pomoć:

Arhanđela Gavrila – da nas uputi na to koja je naša životna misija, da nam pomogne da stupimo u kontakt sa osobama koje nam mogu pomoći u ostvarenju ciljeva, da nam pomogne u obezbeđivanju svih resursa, kako ljudskih tako i materijalnih.

Arhanđela Mihaila – da nas oslobodi raznih strahova i blokada, da nam pruži zaštitu i podršku, da nam da kvalitete koje treba da poseduje osoba usmerena ka svojim ciljevima, da nam pomogne u rešavanju prepreka koje su uslovljene karmom i sl.

Arhanđela Jofila –  da nam pruži sve one kreativne ideje koje će nam pomoći da postignemo cilj i da nas obasja životnom energijom i ozarenjem u svim trenucima kada je potrebno da naše vizije pretvorimo u dela.

Arhanđela Rafaila – koji nam pomaže da iscelimo sve ono što nam predstavlja smetnju ka ostvarenju božanskog potencijala, počev od raznih bolesti, preko energetskih blokada pa sve do toga da razvijemo intuiciju i stvorimo sebi pravu sliku života u izobilju, koja će se kasnije i materijalizovati.

Arhanđela Ćamujila – koji nam pomaže da vidimo ljubav u svemu, da prihvatimo razne situacije i oprostimo kome je to neophodno, ali takođe i da radimo posao koji odgovara našoj Duši na najbolji mogući način.

Dalje, možemo pozvati arhanđele Urila i Razila da nam pruže svu mudrost i viša znanja, Hanila i Arila da nam pomognu oko materijalizacije svake ideje, Azurila koji će nam dati izuzetno važne savete i tako redom.

Poslušaj moje vođene meditacije sa anđelima koje ti mogu pomoći da prevaziđeš razne probleme sa kojima se suočavaš.

Naravno spisak arhanđela i njihove pomoći ovim se ne prekida ali je za sada dovoljno da steknete ideju šta ste sve u mogućnosti da postignete ukoliko prihvatite sebe, svoj potencijal i pomoć koja vam stoji na raspolaganju u svakom trenutku. Širu sliku i praktično umeće za povezivanje sa arhanđelima, dobićete čitajući ovu knjigu a takođe i pohađanjem obuke za praktičara Arhanđeoskog reikija, koju redovno obavljam. Na narednim stranama daću vam ideju o tome kako bi trebalo da funkcionišu neke veoma važne oblasti života svakog od nas. U moja razmišljanja i iskustva o kojima vam pišem, a tiču se životne svrhe, isceljivanja, posla, novca i međuljudskih odnosa, utkane su i direktne poruke anđela, koje su mi pomogle da prevaziđem neke komplikovane situacije u mom životu. A verujem da će i vama.

(tekst je odlomak iz moje knjige Anđelima u susret)

Објавио/ла: Denis Tomović

Pomažem ženama koje imaju snažnu mušku energiju i još snažniju potrebu da ispolje svoj ženski potencijal. Iscelitelj sam i medijum za anđeoske energije.

2 мишљења на „Kako anđeli pomažu visoko oseljivim osobama

 1. Ja imam iskustva kroz citav zivot s Duhovnim pomagacima. Jednom sam dobila tri poruke dok sam u vrtu u Hr. kopala vrt. Prva je bila: „Ovo sto radis nema vrijednost!“ Druga: „Desit ce se nesto neugodno na sto neces moci utjecati!“ Trece: „Imat ces zastitu! Sve je tako i bilo. Zatim sam nakon te vrlo neugodne situacije pitala Isusa: „Sto si mi jos pripremio? Odgovor sam dobila u snu. Nasla sam se u stanu svog sadasnjeg supruga kojeg tada nisam poznavala. Kad sam se nakon spleta okolnosti nasla na drugom kontinentu u njegovoj kuci, iprepoznala kroz san mjesto, pitala sam ga gdje je stolica i telefon s „ovog“ mjesta? Odgovorio mi je da je stolicu premjestio u onaj cosak prije nego sam ja stigla a telefon gore u kuhinju.
  Moji „Angeli“ su me spasili od smrti tako sto mi je rekao(la) da idem svom lijecniku a ja trazila kirurga kojeg nisam nasla jer me nisu htjeli operirati posto je ucinjeno u Hr. a ne ovdje. Taj je zubar zvao svog prijatelja kirurga i rekao mi na kraju: „Ja sam vam spasio zivot!“
  Kako zbog upale nisam mogla spavati ustala sam oko 3 ujutro, otisla u dnevni boravak i zatvorila oci sjedeci na kaucu s namjerom da meditiram. Odjednom se TV upalila, titrala neko vrijeme i zagasila, zatim sam osjetila da dobijam unutarnju masazu upaljenog zivca u sljepoocici. I ja sam tako sjedila i uzivala u masazi znajuci da su to moji zastitnici.
  U jednom drugom slucaju „Angeo(lica) me probudila svojim predivnim glasom rekavsi grad i firmu gdje treba da idem da dobijem posao. Nisam znala gdje je to ali bila sam vodjena i isti dan dobila posao 5 min od kuce gdje stanujem i taj je posao trajao upravo toliko vremena koliko sam trazila do penzije i bio do tada najbolje placen.
  Zatim htjela sam prodati kucu u Dalmaciji a susjedi me uvjeravaju da nemogu prodati jer je velika i ljudi nemaju novaca. Molila sam se prije spavanja svaku vece. Jedne veceri samo sto nisam usnula soba se ispunila kristalnom svjetloscu. Izvor svjetla je bio tik do mog jastuka a ja sam jedva rukama stitila oci od silnog sjaja. Svijetlo je postepeno nestajalo i ja sam nastavila spavati. Slijedeci dan prodala sam kucu i tako se oslobodila velikog tereta. Kupci su rekli da su putovali pet sati sa Sjevernog Jadrana do moje kuce slijedeci anonsu u novinama.
  Imali smo staroga prijatelja koji je ostao zivjeti u Hr. a ja otisla na drugi kontinent. Rekla sam mu telefonom da kad bude napustio ovaj svijet, neka mi zmiganjem lampe u kuhinji dade na znanje da je otisao… Odgovorio je: „Vrazja posla!“ jer on je bio adventist po vjeri. Kad jedne veceri moja lampa pocela titrati tri puta sa prekidima. Telefonom sam saznala da je napustio ovaj svijet u kojoj je ucio krivu doktrinu.
  Iz svog zivotnog iskustva sa nevidljivim bicima naucila sam da nije mudro oslanjati se sam na sebe donasajuci odluke. Trebamo biti svjesni da nikada nismo sami i trebamo se obracati Bozjim pomagacima i nasim pomagacima kako god ih zvali, Angeli ili Vislji Ja ili neka druga bica.
  Jednom sam pitala „gore“: „Odakle ja izvorno potjecem?“ U snu nalazim se na pocetku horizontalnog tunela kao ispod zemlje. Na kraju tunela je svjetlo odakle prekrasan glas govori polako kao da zeli da mi podatak iz potsvjesti prijedje u svijest tako da ga se mogu sjetiti kasnije. Odgovor je glasio: L E M U R I J A. Taj sam san zaboravila ali znala sam da je jako vazan pa sam pitala da mi ga ponove. I ucinili su tako. Ponovili su mi san tako da sam sada sposobna da vam ga ispricam.

  Свиђа ми се

 2. Ovo je zaista inspirativan post! Potpuno se slažem da se često susrećemo sa izazovima u životu i može da se osećamo zbunjeno i izgubljeno. Čini mi se da je anđeoska energija moćna stvar koja nam pomaže da prevaziđemo prepreke. Da li mislite da nam anđeli mogu pomoći da se izborimo sa problemima u životu?

  Свиђа ми се

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: