Reiki, anđeli i ljubav prema sebi

Pre nekoliko godina na seansu mi je došla žena koja je za sebe rekla da – ima ljubavi za sve ljude na ovom svetu ali da njoj ljubav nije uzvraćena. Nakon što je Reiki ispunio njeno telo, oduševljena prijatnom energijom, počela je da se zahvaljuje Bogu, anđelima, meni…

Na to sam je pitao:

– A zbog čega se ne zahvalite i sebi? Da li Vi uopšte volite sebe i kako očekujete da će Vas neko voleti ako ne osećate ljubav prema sebi?

Kratkotrajni šok koji su ta pitanja izazvala kod nje, smenio je plač kada je shvatila u čemu je njen istinski problem.

Nakon što je moja klijentkinja otišla, u vidno boljem raspoloženju nego što je došla, razmišljajući o svemu što se desilo, nastavio sam da nižem pitanja, na koja svi mi duboko u sebi znamo odgovor:

– Koliko mi zapravo volimo sebe?

– Da li volimo sebe ukoliko ne radimo posao u kojem uživamo ili ukoliko nismo okruženi ljudima sa kojima nam prija da budemo i koje volimo?

– A šta je tek sa time što dozvoljavamo sebi da zapustimo svoje telo, zato što se ne krećemo ili ne vežbamo dovoljno ili zbog toga što se ne hranimo onako kako bi trebalo?

I konačno, u moru drugih praktičnih pitanja, javilo se i jedno duboko filozofsko, pa moglo bi se reći i religiozno:

– Da li je ljubav prema sebi nešto što je greh ili je to naša nasušna potreba?

I danas, kada sabiram utiske o mnogim osobama sa kojima sam tokom života bio u kontaktu, a mogu na tu listu dodati i sebe, shvatam da je ljubav prema sebi, osećaj prihvatanja sebe i svoje autentičnosti. Prihvatanja neponovljivosti celokupnog postojanja, materijalizovanog u telu, prostoru i okolnostima u kojima živimo.

A taj osećaj malo ko zaista ima.

Ljubav prema sebi znači – živeti svoju Jedinstvenost i u potpunosti verovati sebi i svojoj unutrašnjoj mudrosti.

Zbog ove Jedinstvenosti smo došli na ovaj svet i isključivo za življenje svoje Jedinstvenosti imaćemo energiju i sve potrebne resurse na raspolaganju.

Međutim, iz raznih razloga koje ne bih sada elaborirao, najčešće našu Jedinstvenost ne ispoljavamo, trampeći je za prihvatanje i vrednovanje od strane naše zajednice, kako bi smo stvorili osećaj sigurnosti.

Sigurnosti koju imamo taman koliko ta zajednica želi da je imamo.

A kako nam anđeli i Reiki pomažu da živimo svoju jedinstvenost?

Kako da znaš koja je tvoja autentičnost i kako da je živiš pročitaj u mom tekstu Da bi ste bili autentični, pratite ova tri putokaza

Pa upravo Reiki kroz oslobađanje blokada na putu Životne energije i anđeli kroz lekcije koje nam daju, pomažu nam da osvestimo Sebe i da steknemo hrabrost i samopouzdanje kako bi smo živeli svoju autentičnost.

Malo li je?

Објавио/ла: Denis Tomović

Pomažem ženama koje imaju snažnu mušku energiju i još snažniju potrebu da ispolje svoj ženski potencijal. Iscelitelj sam i medijum za anđeoske energije.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришете користећи свој WordPress.com налог. Одјави се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришете користећи свој Facebook налог. Одјави се /  Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: