Anđelima u susret – knjiga


Autor: Denis Tomović
Izdavač:  PALEJA
Godina izdanja: 2023
Format14 x 20,5 cm
PismoLatinica
PovezMeki
Broj strana210
ISBN: 978-86-82116-11-0

Knjiga Anđelima u susret – i ti to možeš, bavi se tematikom anđela iz više aspekata. Bazira se na tome kako se približiti anđelima, a zatim i kako koristiti njihovu pomoć. Kao prvo, analiziraćemo vaš život. Gde ste sada i gde bi ste mogli da budete. Zatim ću vam dati opise anđela, ko su oni zaista i da li su baš takvi kakvi očekujete da budu. Nakon toga, opisaću vam kako vam anđeli mogu pomoći u raznim situacijama i na kraju, daću vam vrlo konkretne smernice za komunikaciju sa njima. Moj životni put i iskustvo sa anđelima jesu primer za sve vas i zbog toga su anđeli od mene tražili da i to bude deo ove knjige.

Ideja ove knjige nije samo da vam približim anđele, jer je već dosta toga pisano o njima, mada najveći deo je pogrešan. Ideja je da vam pomognem da shvatite ko ste vi zaista i da vam kroz činjenice o anđelima približim jednu jako važnu ideju, a ona glasi: Da! I vi možete da komunicirate sa anđelima! I ne samo to, već i vi možete da im se približite po karakteristikama.

Nakon čitanja ove knjige svet kako ga danas doživljavate biće potpuno promenjen. Shvatićete da i vi veoma lako možete komunicirati sa anđelima i znaćete kada i na koji način da ih prizovete i zamolite za pomoć. Naučićete da pratite signale i poruke koje vam upućuju i kretaćete se kroz život sa lakoćom, bez obzira na to šta se dešava u vašem okruženju.

%d bloggers like this: