Anđeoske seanse

Denis Tomović
anđeoski medijum i iscelitelj

Znaš li da većina problema koje savremene žene imaju, dolazi od toga što one ispoljavaju snažnu mušku energiju?

Da, dobro si pročitala. Svi mi u sebi imamo i mušku i žensku energiju ali one najčešće nisu balansirane i ispoljene na prirodan način. Više o tome pročitaj ovde.

Ovo kod žena obično za posledicu ima:

 • „ženske bolesti“ (hormonalni poremećaj, depresija, bolesti reproduktivnih organa, problemi sa štitastom žlezdom, sterilitet…)
 • probleme u odnosima a pogotovo sa muškarcima.

Ako si i ti žena sa izraženom muškom energijom i tipično ženskim problemima, anđeli ti poručuju da kroz mene žele da ti pomognu.

Kako?

Na anđeoskim seansama, anđeli će kroz mene ka tebi usmeravati svoju energiju. Na taj način, pomoći će da se kod tebe uspostavi prirodna energetska ravnoteža, što će dovesti do toga:

 • da se ispolji tvoja ženska strana,
 • da se poboljša tvoje zdravstveno stanje,
 • da se poboljšaju tvoji odnosi sa muškarcima
 • da ostvariš život koji sanjaš.

Andjeli su nežna svetlosna bića koja tačno znaju šta je tebi potrebno i svoju pomoć će ti uputiti na najefikasniji mogući način.

Na tebi je samo da prihvatiš njihovu pomoć i da mi se javiš za anđeoske seanse.

Šta su anđeoske seanse?

Anđeoske seanse su isceljujući energetski tretmani prilikom kojih se na osobu kojoj radim tretman, preko mene sliva energija moćnih anđela (arhanđela).

Anđeoske energije su istovremeno i nežne ali i veoma moćne. Može ih primiti svako, one su potpuno bezbedne i za rad sa njima ne postoje kontraindikacije.

Šta se dešava tokom anđeoske seanse?

Tokom seansi anđeli će preko mene kao medijuma, svojom energijom delovati na celo tvoje biće; počevši od tvoje duše a zatim i preko mentalnog, emotivnog i energetskog, do fizičkog tela.

Kako izgleda anđeoska seansa?

Za vreme anđeoske seanse ti ležiš ili sediš u položaju koji ti je udoban, a ja prizivam arhanđele koji će zatim kroz mene fokusirati svoju energiju ka tebi.

U svom radu sam u kontaktu sa 17 arhanđela, a koje od njih ću zamoliti za pomoć zavisiće od tvoje trenutne potrebe. Pri ovome ja ne određujem kako će energija teći i gde će biti usmerena, već samo imam ulogu energetskog medijuma, preko kojeg dolazi do spoja između arhanđela i tebe.

Anđeoska seansa traje približno 30 minuta (plus dodatnih 30 minuta razgovora nakon nje), što sve zavisi od tvoje potrebe i protoka energije.

Seansa se sprovodi direktno u mom ili tvom prostoru (ukoliko za to postoje uslovi) ili na daljinu.

Za daljinske seanse nije bitno kolika je distanca među nama, što znači da možeš biti na drugom kraju sveta.

Tokom seanse možemo, ukoliko to želiš, da budemo u video kontaktu (što nije obavezno).

Kakav je osećaj tokom seanse, ima li nekih senzacija, hoćeš li videti anđele…?

Anđeoska seansa je veoma prijatna i biće za tebe predivno iskustvo. Mnoge senzacije koje se mogu doživeti tokom seanse su veoma individualne i zavise između ostalog i od tvog senzibiliteta.

Moguće je da ćeš osetiti anđeosko prisustvo, da će se pred tobom ređati slike i boje, da ćeš osetiti energiju koja kruži kroz tvoje telo ili okolo njega.

U svakom slučaju, senzacije su mnogo manje bitne od ogromnog pozitivnog efekta koje same seanse donose.

I da… Da li ćeš videti anđele? Pa sad, to zavisi od toga šta očekuješ da vidiš. Da li ih možda zamišljaš na jedan, uobičajeni način, a oni ti se prikazuju onakvim kakvi zaista jesu?

Zašto ne vidiš anđele?

Kakvi su efekti anđeoskih seansi?

Najvažniji efekat je balansiranje tvoje energije, uklanjanje blokada u protoku i njeno vraćanje u prirodne tokove. Sve ostalo su prateći efekti kojih može biti mnogo a zavise naravno, od toga šta je tebi najpotrebnije.

U zavisnosti od toga kojem delu tebe je potrebna najveća „intervencija“ takvi će efekti biti. Može doći do promene tvojih pogleda na sebe i svet oko tebe; možeš se osloboditi davno potisnutih emocija, pa čak i promeniti emocije prema nekim ljudima ili situacijama, a sve se može odraziti i na tvoje telo, kada ćeš osetiti opuštanje i unapređenje zdravstvenog stanja.

Sve ovo će imati uticaja i na tvoju okolinu, pa neka te ne začudi kada ti neko bude rekao da si se preko noći promenila i kada te upita šta si to radila.

Najbitnije je to, da anđeli najbolje znaju šta je tebi zaista potrebno, pa će svoju pomoć usmeriti ka tome, a od toga će zavisiti i efekti.

Kada se primećuju prvi efekti?

Prve efekte ćeš osetiti već tokom seanse, da bi se zatim, dejstvo anđeoskih energija proširilo na dane koje slede. Kako bude dolazilo do energetskih promena unutar tebe, one će se manifestovati i u tvom okruženju. Već i samo jedna seansa može pokrenuti lavinu pozitivnih efekata koji će se zatim manifestovati u dužem periodu.

Da li nakon anđeoskih seansi ima pratećih reakcija ili čišćenja?

Anđeoske energije na svakoga deluju drugačije, ali po pravilu sa takvim blagim intenzitetom da ne izazivaju efekte čišćenja kao neki drugi energetski tretmani. Anđeli će svoju energiju tokom seanse dozirati i prilagoditi baš tebi, a do nekog eventualnog, blažeg oblika čišćenja, može doći samo ukoliko je tvoje telo prepuno raznih toksina, ili duboko potisnutih emocija.

Mogu li se ove seanse kombinovati sa drugim vrstama tretmana?

Naravno. Anđeoske energije povoljno utiču na dejstvo bilo kojeg drugog tretmana i izuzetno se kombinuju sa njima. Ako već odlaziš na neke druge tretmane, ili možda ideš na nekakvo lečenje i primaš odgovarajuću terapiju, sve je to sasvim ok, anđeli će pomoći da se efekti i tih drugih tretmana ili terapija pojačaju.

Ukoliko budeš želela, uz anđeoske seanse možemo primenjivati i druge energetske seanse kao što su:

 • klasični reiki,
 • luna reiki,
 • vihor reiki,
 • eterični kristali,
 • energetska kraniosakralna terapija…

Da li postoji još nešto što upotpunjuje efekat anđeoskih seansi?

Postoji jedna važna stvar, na koju se na žalost obraća jako malo pažnje.

Prostor u kojem provodiš najviše vremena (stan, kuća, kancelarija…) može u sebi sadržati jak negativan naboj.

Zbog toga ni jedan isceliteljski tretman neće biti u potpunosti efikasan, ukoliko se nakon njega vratiš u prostor koji nije očišćen od negativne energije.

Ove energije mogu biti izuzetno snažne, u zavisnosti od toga šta se sve u prostoru zadržalo. Ovome sam bio svedok mnogo puta u svojoj praksi, koja između ostalog podrazumeva i energetsko čišćenje prostora, pa ti predlažem i jednu takvu proceduru, a više o svemu možeš pročitati ovde.

Da li je potrebna prethodna priprema za seansu?

Ponekad je nekim osobama, pogotovo onima koje se prvi put susreću samnom, ili  sa ovakvim načinom isceljivanja, potrebno malo vremena da bi se opustile i da bi se njihov energetski sistem prilagodio prijemu anđeoskih energija.

Zbog toga je povoljno pre izvođenja prve anđeoske seanse uraditi od 1-3 reiki tretmana, koji se primenjuju dan za danom (ili sa minimalnim razmakom). Ovakav pristup nije obavezan, ali može povoljno da deluje.

Želiš li da probaš pre nego što se odlučiš?

Ukoliko želiš da osetiš dejstvo anđeoskih energija i pre nego što mi se obratiš za anđeoske sense, možeš to učiniti tako što ćeš slušati moje vođene meditacije sa anđelima. To su specijalno osmišljene i programirane energetske procedure tokom kojih ćeš doći u kontakt sa arhanđelima i osetiti njihovu energiju.

Probaj meditacije sa arhanđelima

Važna napomena

Anđeoske seanse iako su isceljujuće i mogu doprineti poboljšanju tvog zdravlja, nisu u domenu lečenja i medicinske prakse. Anđeoske seanse imaju prvenstvenu ulogu u vraćanju životne energije u prirodnu ravnotežu, kao i u podizanje lične svesti i duhovnom i materijalnom razvoju. Ovo je pomoć koju ćeš od anđela pevenstveno dobiti, a do zdravstvenog poboljšanja ili izlečenja može doći isključivo kao propratni efekat.

%d bloggers like this: