Radimo zajedno

Od 2016. godine do današnjih dana ostvarivao sam i ostvarujem saradnju sa više organizacija i pojedinaca kao što su Holistička akademija Maya, Jesam joga studio,Flow centar, Pet elemenata studio, Soul Melody, Centar za Radost.

Takođe u velikom broju javnih prezentacija i nastupa imao sam prilike da promovišem ideje koje otkrivaju novu perspektivu i ljudima menjaju život na bolje.

Posebno ističem saradnju sa Holističkom akademijom Maya kroz koju sam stekao izuzetna iskustva u radu.

Veoma sam zahvalan svima koji su mi na ovaj način pomogli da se proširi priča o mom radu ali prvenstveno da se šire granice uma i svesti.

Shvatajući da pojedinac ima onoliku snagu koliko je spreman da se radi zajedničkog cilja poveže sa drugima, pozivam sve vas iz Srbije i regiona koji ste zainteresovani da sarađujemo.

Ova saradnja bi tekla u pravcu organizovanja Reiki obuka, edukativnih kurseva i drugih aktivnosti koje promovišu zdrave stilove života i pomeranje granica svesti.

Ukoliko ste zainteresovani da zajednički menjamo svet na bolje, pozivam vas da mi se javite putem mejla kako bi smo se dogovorili o budućoj saradnji.

%d bloggers like this: