Besplatne e-knjige

Moja visoka osetljivost

U knjizi Moja visoka osetljivost delim sa vama najvažnije informacije o visokoj osetljivosti nervnog sistema, urođenoj karakteristici svake pete osobe na Zemlji.

U njoj ćete pronaći test pomoću kojeg lako i brzo možete saznati da li ste visoko oseljiva osoba.

Takođe, možete pročitati koje su odlike visoko osetljivih osoba i kako funkcionisati u svetu u kojem smo manjina.

Preuzmi e-knjigu

Anđeli ti pomažu da ostvariš snove

Svi mi imamo iste resurse i isto vreme na raspolaganju, ali ipak neko postiže mnogo toga a neko se muči da postigne čak i malo.

Ako ste osoba koja u ovom trenutku ima puno snova, ali ih teško ili nikako ne ostvarujete, ne brinite. Nije tajna da brod kojim putujete treba usmeriti tamo gde želite da bi ste došli na cilj, ali ako vetar ne duva u vaša jedra, teško da ćete se pomaći od mesta gde stojite.

Anđeli su tu da vam pomognu i ukoliko ih pozovete, oni će usmeriti vetar ka jedrima vašeg broda i pogurati vas da stignete u luku o kojoj maštate.

U mojoj besplatnoj e-knjizi Anđeli ti pomažu da ostvariš snove pročitajte kako to anđeli rade i na koji način da se povežete sa njima, kako bi ste u punoj meri iskoristili vlastiti potencijal sa kojim ste došli u ovaj život.

Preuzmi e-knjigu

Snaga ženske energije

Snaga i moć, koju mnoge žene danas ispoljavaju, rezultat je svesnog ili nesvesnog potiskivanja ženske energije, odnosno mudrosti, intuitivnosti, emotivnosti i nežnosti, koje su neke od njenih karakteristika.

Ovo je potpuno razumljivo u svetu kojim dominiraju muški principi, ali to nije prava ženska snaga i takva situacija se najčešće odražava nepovoljno po ženu, kroz npr. loše odnose sa muškarcima ili razne zdravstvene probleme tipične za žene.

U besplatnoj e-knjizi Snaga ženske energije saznaćeš šta je potrebno da bi se aktivirala autentična ženska energija.

Preuzmi e-knjigu
%d bloggers like this: