DOBRO DOŠLI U MOJ SVET

Zdravo!

Moje ime je Denis

Od kada znam za sebe, osećao sam da ne pripadam ovom vremenu i prostoru. Na razne načine pokušavao sam da se prilagodim svojoj okolini, iako sam osećao da tu nešto ne štima. Međutim, u jednom trenutku, kod mene je došlo do velikog rascepa između toga šta ja zaista jesam i onoga šta se trudim da budem.

U leto 2015. godine tokom burnog prioda samoistraživanja, kada sam bio na važnoj životnoj raskrsnici, ukazao mi se arhanđeo Rafail. Arhanđeo koji daruje isceljenje ali i pomaže svima koji su iscelitelji.

Od njega sam dobio veoma jasno usmerenje da moj životni put treba da krene sasvim drugim putem od onoga koji sam zamišljao. Tom prilikom sam doživeo i jednu vrstu spontane energetske inicijacije. Već u narednim danima mi se energetski kapacitet i senzibilitet toliko podigao da sam mogao da ga koristim za isceljivanje. Naravno, bilo je potrebno ovladati određenim veštinama kako bi se moj prirodni potencijal maksimalno ispoljio.

U svom učenju i radu napredovao sam vrtoglavom brzinom. Za manje od tri godine, kroz terapeutski rad usavršio sam se u više Reiki pravaca, da bih zatim postao i učitelj, što mi omogućuje da svoje znanje i veštinu prenosim i na druge ljude. Jedan od stilova koje praktikujem, Arhanđeoski reiki, pokazao se kao stvoren za mene.

Sada sve svoje potencijale, znanje i životno iskustvo koristim da bih pomogao ljudima.


%d bloggers like this: