DOBRO DOŠLI U MOJ SVET

Zdravo!

Moje ime je Denis

Učitelj sam više stilova Reikija, instruktor joge i nekadašnji instruktor ki aikidoa sa više od dve decenije iskustva u toj borilačkoj veštini.

Pre dosta godina, prolazio sam kroz izuzetno buran period života. Na razne načine pokušavao sam da se prilagodim svojoj okolini, iako sam osećao da tu nešto ne štima. Međutim, u jednom trenutku, kod mene je došlo do velikog rascepa između toga šta ja zaista jesam i onoga što se trudim da budem.

Tada mi se tokom meditacije kroz viziju javio arhanđeo Rafail. Arhanđeo koji daruje isceljenje ali i pomaže svima koji su iscelitelji.

Od njega sam dobio veoma jasno usmerenje da moj životni put treba da krene sasvim drugim putem od onoga koji sam zamišljao. Tom prilikom sam doživeo i jednu vrstu spontane energetske inicijacije. Već u narednim danima mi se energetski kapacitet i senzibilitet toliko podigao da sam mogao da ga koristim za isceljivanje.

U svom učenju i radu napredovao sam vrtoglavom brzinom. Za manje od tri godine, kroz terapeutski rad usavršio sam se u više Reiki pravaca, da bih zatim postao i učitelj, što mi omogućuje da svoje znanje i veštinu prenosim i na druge ljude. Jedan od stilova koje praktikujem, Arhanđeoski reiki, pokazao se kao stvoren za mene.

U ovom trenutku sam prvi i jedini u Srbiji, ko se kao privatni preduzetnik zvanično i legalno registrovao za podučavanje drugih Reikiju.

Spadam u grupu visoko oseljivih osoba, kojih u svetu ima oko dvadeset procenata populacije.

Zbog toga sam sposoban da razumem potrebe visokoosetljivih osoba. I ne samo to, već i da sa veoma konkretnim veštinama, savetima i edukacijama pomognem visoko osetljivim osobama:

– da prepoznaju sebe kao takve,
– da prihvate sebe,
– da prepoznaju i ispolje do maksimuma svoje potencijale i
– da nauče kako da funkcionišu u svetu u kojem većina ljudi najčešće ne razume potrebe, ali ni sposobnosti i potencijale visoko osetljivih osoba.

Možda ne znate da ste visoko oseljiva osoba, pa ćete se u e-knjizi koju sam za vas napisao prepoznati. To znanje je do mene došlo baš kada mi je bilo najpotrebnije, u periodu kada nisam znao kako da svoj unutrašnji svet uskladim sa spoljašnjim. Zato verujem da će vam informacije o visokoj osetljivosti koje sam opisao vama kao i meni nekada sačuvati mentalnu stabilnost i doneti preko potreban mir.

Preuzmi besplatnu e-knjigu


%d bloggers like this: