Tvoj učitelj i vodič do života po meri duše

Ako živiš nekim tuđim životom, životom koji ne želiš, imaš loše odnose sa bliskim osobama ili posao koji nije po tvojoj meri i zbog toga se osećaš konfuzno, nemoćno, nesigurno, onda je krajnje vreme da spoznaš sebe, svoje prave potrebe, sposobnosti i mogućnosti. Vreme je da stekneš nova umeća i počneš da živiš život po meri tvoje duše.

Ako si visoko osetljiva osoba:

 • koja želi da promeni svoj život na bolje
 • koja želi da se odrekne starih i stekne nove navike
 • kojoj je potreban plan i nove veštine za njegovo ostvarenje
 • kojoj je potrebna pomoć i podrška

Onda sam ja pravi vodič i učitelj za tebe.

Zašto baš ja?

Zato što te potpuno razumem, jer sam i ja visoko osetljiva osoba, koju život nije mazio. Često sam bio neshvaćen i preživeo sam mnogo toga lošeg.

Nisam zbog toga kukao. Komšije i prijatelji su me na ulici viđali sa osmehom na licu čak i kada sam hteo da vrištim. Za svakoga sam imao lepu reč iako često sebi nisam znao šta da kažem.

Ali sve vreme sam znao da u sebi imam potencijal da promenim sve što mi smeta. Otkrio sam šta je to u čemu mogu biti najbolji za druge a zatim sam se školovao u tom pravcu. Nije bilo jeftino, bio sam prinuđen u početku i da pozajmim novac.  Na svu sreću, bio sam uporan. Nisam odustajao ni kada su neki moje angažovanje na učenju novih veština karakterisali kao potpuno ludilo ili besmislicu.

I zato sam naučio mnogo toga. Naučio sam da ostanem smiren dok oluja besni oko mene, da prihvatim svaku situaciju koliko god da je teška i da se podignem na noge bez obzira na teret koji se navalio na mene.

Međutim, ukoliko:

 • ne želiš da preuzmeš odgovornost za svoj život
 • ne želiš da prestaneš da se ljutiš i osuđuješ druge za svoju prošlost
 • ne želiš da prestaneš da brineš za svoju budućnost i
 • želiš da drugi odrađuje tvoje zadatke

Onda izvini, nisam za tebe. Jer, ako sam bez obzira na okolnosti prevazišao razne probleme i iz svega naučio mnogo toga, onda želim da posvetim vreme onima koji bi da se menjaju na bolje. I želim da radim sa ljudima koji su borci kao i ja! Ili barem to žele da budu.

Ako sam mogao ja – možeš i ti! Čak i više od mene!

Znam koliko može da bude teško da se odlučiš za novi korak, ali vreme koje izgubiš na premišljanje više nikada nećeš nadoknaditi. Nemoj više ni sekunde gubiti na život koji nije po tvojoj meri. Budi pozitivni egoista, stavi sebe na prvo mesto da bi bio od koristi drugima.

Kako ti mogu pomoći i čemu ću te učiti?

Imam sjajan plan za tebe. Kroz konsultacije, seanse i obuke za klasični i arhanđeoski reiki, pomoći ću ti i naučiću te:

– da se oslobodiš stresa i vratiš sebi preko potrebnu životnu energiju,

– da lako definišeš svoje životne potrebe i ciljeve,

– da povratiš mir, samopouzdanje i sigurnost u svoje odluke,

– da se povežeš sa arhanđelima, koji će ti pomoći da ispoljiš do maksimuma svoje potencijale.

Time ćeš postati osoba

 • koja ima samopouzdanje i veru u sebe
 • koja ostvaruje svoje životne ciljeve
 • koja živi život po meri svoje duše
 • koja je sposobna da pomaže drugima

Klasični reiki

Reiki je metoda prirodnog isceljivanja i jedna od najpopularnijih metoda za eliminaciju stresa.
Sprovodi se polaganjem ruku na telo i kanalisanjem Univerzalne, životne energije kroz njih. Reiki metoda nema štetnih efekata a njenu efikasnost prepoznalo je i Ministarstvo zdravlja Republike Srbije, koje ju je ozvaničilo, kao jednu od metoda alternativne medicine, čija je korist u podizanju opšteg kvaliteta zdravlja.

Arhanđeoski reiki

Arhanđeoski reiki je metoda povezivanja sa arhanđelima radi komunikacije sa njima i korišćenja njihove pomoći u raznim oblastima života.

Obzirom da većina ljudi iz određenih razloga nema tako visoku frekvenciju, potrebnu za direktno povezivanje sa anđelima, ukazala se potreba za metodom koja će to omogućiti. Tako je nastao Arhanđeoski reiki, kojim je nakon obuke, svakome omogućeno da se poveže sa arhanđelima i da nakon toga traži i koristi njihove energije u svakodnevnom životu.

Na osnovu svog i iskustva mojih dosadašnjih učenika i klijenata, garantujem ti da, ukoliko se pridržavaš plana aktivnosti i ukoliko prođeš obuku za klasični i arhanđeoski reiki, možeš videti značajne pomake u svakoj oblasti života već za 3 – 6 meseci, a moguće je i ranije.

Zato ne gubi vreme, prijavite se za konsultacije, seanse i obuke već sada i uzmi svoj život u sopstvene ruke.

Milica Z.

(Usui reiki 1. stepen)

Dragi Denise, samo želim da ti se zahvalim i kažem da su se stvari nekako mnogo pokrenule u mom zivotu otkako sam se inicirala i to na svim poljima! Pogotovo na poslovnom planu. Kao da imam vise hrabrosti i inicijative i energije. Generalno se osećam raspoloženije i mirnije. A tek je početak.

Jelica G.

(Arhanđeoski reiki)

Dragi Denise, pored ove globalne situacije sa Korona virusom mi u porodici imamo još jedan ozbiljan problem. Naime, moja ćerka muči muku i sa anksioznošću i napadima panike. Nedavno sam kod tebe prošla obuku i inicijaciju za Arhanđeoski reiki i počela sam naučeno da primenjujem. I sada je mojoj ćerki iz dana u dan sve bolje. Mnogo mi znače i tvoji saveti koje mi i posle završene obuke nesebično daješ. Drago mi je da sam imala sreću da te upoznam i da si moj učitelj Arhanđeoskog reikija.

Nataša K.

(Arhanđeoski reiki, on-line)

Poštovani g.Denis, prvo Vam se želim zahvaliti još jednom za ovu divnu obuku Arhanđeoskog reikija. Materijali koje ste poslali su jasni i iscrpni i vaše predavanje je pomoglo da sve informacije sjednu na svoje mjesto. Predivan je i veliki ovaj alat koji prenosite sa ovom obukom, a na nama učenicima je da osvijestimo kakvo veliko dobro smo dobili i da to koristimo sa velikom ljubavi i poštovanjem.
Jučer su mi misli bile cijeli dan u simbolima u prizivima i vježbala sam i vježbala. Shvatila sam da će mi biti lakše ako što prije zapamtim simbole kako bih se mogla koncentrirati na prizive. Bilo je veselo i ja vjerujem da su arhanđeli umirali od veselog smijeha, skupa sa mnom u tim mojim nespretnim vježbama i pokušajima. Nisam ih vidjela ali sam ih osjetila, ljuljalo me skoro cijeli dan i tako sam sretna da znam da su tu da imam i njihovu zaštitu i vodstvo. Sretna sam kao malo dijete i jedva čekam da vidim kamo će me ovaj divan put dovesti. Ja Vam se javim svakako sa daljnjim utiscima. Hvala i sve najbolje.

Najčešća pitanja

Šta je to Reiki?

Reiki je duhovno energetska metoda isceljivanja (ali i ne samo toga) koje se sprovodi polaganjem dlanova na telo i kanalisanjem životne energije kroz njih.

Šta mogu  da očekujem od Reikija?

Reiki možeš koristiti u cilju fizičkog, mentalnog i emotivnog isceljenja sebe i drugih, kao dopunu tretmanima i terapijama kako savremene tako i tradicionalne medicine, za oslobađanje od stresa, u cilju rešavanja problema u međuljudskim odnosima, radi postizanja veće kreativnosti, za postizanje boljih sportskih rezultata, kao dopuna praksi joge i sličnih veština, ukoliko si terapeut bez obzira koje vrste, takođe i kao dopunu tvojoj duhovnoj praksi itd.

Ko može da se bavi reikijem?

Reikijem nakon obuke može (osim u izuzetnim slučajevima) da se bavi svako bez obzira na pol, uzrast, veroispovest i sl.

Da li postoje kontraindikacije, mere ograničenja i opreza?

Reiki inicijacija se neće sprovesti ukoliko imaš ugrađen pejsmejker, ukoliko si trudnica ili imaš psihotične epizode, patiš od mentalnih i psihičkih rastrojstava ili drugih poremećaja mentalnog karaktera (u prošlosti ili sadašnjosti), ili nekog oblika šizofrenije.

Ukoliko primaš terapiju insulinom, Reiki će ti najverovatnije odgovarati, ali je potrebno obaviti pripreme pre obuke, u vidu nekoliko Reiki tretmana, a takođe i uraditi odgovarajuće medicinske analize. Ovo bi pokazalo uticaj Reikija na postojeću terapiju i eventualno, uz saglasnost lekara, njenu dalju korekciju.

Šta je to proces čišćenja?

Nakon inicijacije, Reiki će početi da teče kroz svoje energetske kanale mnogo intenzivnije nego što je to bilo uobičajeno do tada. Time će započeti ciklus takozvanog čišćenja i detoksifikacije.

Proces čišćenja nakon inicijacije za prvi stepen, uglavnom podrazumeva oslobađanje tela od nagomilanih toksina. Možeš doživeti fizičko čišćenje, odnosno detoksikaciju koja podseća na grip, sa simptomima kao što su: lagana glavobolja, vrtoglavica, temperatura, kijavica ili dijareja.

Ukoliko pre obuke prođeš nekoliko tretmana a nakon obuke se pridržavaš smernice da narednih trideset dana svakodnevno radiš autotretmane, vrlo je moguće da će proces čišćenja proći skoro i neprimetno.

Ko može da se bavi Arhanđeoskim reikijem?

Arhanđeoski reiki je jednostavan i lako primenjiv, pogodan za sve uzraste, a njegove mogućnosti pokrivaju sva polja ljudskog života. On može biti dobar početak za svaku osobu, koja želi da kroz energetski rad pomaže sebi i svojim najbližima, da poveća nivo kvaliteta svog života, kao i da se nauči transformisanju svojih ličnih energija.

Obuka za praktikovanje Arhanđeoskog reikija ne poznaje kontraindikacije niti mere opreza a takođe nije potrebno nikakvo predznanje, obučenost u nekom drugom reiki stilu niti predispozicija za rad sa anđeoskim energijama.

Koji su efekti Arhanđeoskog reikija?

Efekti Arhanđeoskog reikija na ljudsko biće u najvećoj meri zavise od karaktera arhanđeoske energije sa kojom se osoba poveže. Ovo je razumljivo jer svaka od tih energija ima sposobnost da svojim kvalitetom utiče na određene oblasti ljudskog života u čemu presudnu ulogu svakako ima – opšte dobro i istinske potrebe Duše.

Da li mogu da se sa anđelima povežem i bez arhanđeoskog reikija?

Naravno, svaka osoba može doći u kontakt sa određenim arhanđeoskim poljem i bez ove procedure. Međutim, u našem okruženju postoje i takve energije, koje na neki način uspevaju da se predstave kao arhanđeli a da to zaista nisu. Povezivanjem sa njima mogu se izazvati nesagledive štetne posledice.

Ukoliko se procedura, kakva se koristi u Arhanđeoskom reikiju, sprovede tačno kako je predviđeno, onda smo potpuno sigurni da smo došli u kontakt sa željenim energetskim poljem određenog arhanđela.

Kako se vrše obuke za klasični i arhanđeoski reiki?

Prilikom obuka, bez obzira na stil reikija, vrši se prenos teoretskih i praktičnih znanja i umeća, kao i energetsko podešavanje – inicijacija za rad sa energijama.

Sve obuke izvode se zavisno od uslova, pojedinačno ili u manjim grupama a takođe, uživo ili on-line. Kvalitet obuke je isti u svakom slučaju a koji ćeš način odabrati, zavisi isključivo od tebe.

Ukoliko ti dolazak u Beograd radi obuke iz bilo kojeg razloga predstavlja prepreku u smislu vremena, putovanja, organizacije i sl. rado ću doći do tebe. Jedini uslov je da tom prilikom organizuješ grupu od najmanje tri a najviše osam polaznika obuke.

%d bloggers like this: