Spiritualni koučing


Šta je spiritualni koučing?

Vrlo često ljudi ne znaju šta žele u životu i to je jedan od zadataka kouča – da pomogne klijentu da stvori jasnu viziju svega onoga što želi da postigne, kao i načina kako da to učini.

Spiritualni koučing predstavlja proces u kojem ti pomažem da napraviš brz i efiksan pomak iz sadašnjeg stanja, u kojem postoji nekakav problem, u ciljano, buduće stanje u kojem se nalazi rešenje tvog problema.

Tokom seanse Spiritualnog koučinga, postavljaću ti takva pitanja koja će ti pomoći da osvestiš sadašnju situaciju, a zatim i da definišeš šta ti je zaista potrebno i šta zaista želiš. Takođe, pomoći ću ti i pružiti podršku da prepoznaš koje su prepreke na putu realizacije svake ideje, kako da ih prevaziđeš i da mnogo brže i efikasnije stigneš do cilja.

Za razliku od klasičnih varijanti koučinga, u ovom procesu pomažu nam anđeli. Meni tako što usmeravaju tok razgovora a tebi pomažu da na površinu izađe sve ono što ti je važno, što držiš zakopano u sebi, ali sama ne možeš doći do toga.

Tokom seanse Spiritualnog koučinga, uz moju i anđeosku pomoć, doći ćeš do odgovora koji se već nalaze u tebi i sama ćeš shvatiti šta je potrebno da uradiš da bi uskladila život sa željama i potrebama tvoje duše.

Veoma često se dešava da anđeli tokom seanse upute i neku poruku, ali to je nešto što dolazi spontano i po potrebi, pa od Spiritualnog koučinga ne treba da očekuješ seanse u kojima ti ja, kao Baba Vanga proričem sudbinu.

Anđeli i ja ćemo ti u ovom procesu pomoći da dođeš do najboljeg rešenja koje je u skladu sa tvojim životnim planom i voljom tvoje duše. Ta rešenja su uvek zasnovana na trenutnoj situaciji i da bi se ostvario puni efekat, potrebno je nakon svake seanse Spiritualnog koučinga preduzeti akciju bez odlaganja.


⌚ Trajanje jedne koučing seanse je 45 minuta.

💻 Može se raditi onlajn ili uživo, kako god tebi više odgovara.

✅ Jednostavno, zar ne?

Šta Spiritualni koučing nije?

Spiritualni koučing nije gatanje, gledanje u karte, vidovnjaštvo, proricanje sudbine… Ni ja ni anđeli ti nikada nećemo reći ko te je prokleo, da li ćeš imati sreće u životu, koliko ćeš dece imati, da li ćeš imati jedan ili više brakova i tome slično.

I što je najvažnije, nećemo donositi tvoje odluke umesto tebe. Svoj život uzimaš u svoje ruke a anđeli i ja smo ti podrška u tome.


Ne gubi dragoceno vreme donošenjem pogrešnih odluka, ili što je još gore, nedonošenjem nikakvih odluka.

✅ Javi se da zakažemo koučing seansu.

%d bloggers like this: