Vođene meditacije

Poklanjam ovu meditaciju sa arhanđelom Mihailom svima vama kojima je u ovom trenutku potrebno vođstvo na životnom putu, zaštita od duhovnih i telesnih opasnosti, oslobađanje od strahova i jačanje vere u tvorca i sebe same, oslobađanje od teških situacija i nedobronamernih, neiskrenih ljudi kao i svih onih koji na bilo kakav način ostvaruju štetan uticaj na vas ili vaše najmilije, a takođe i pomoć u rešavanju karmičkih zadataka.

Meditacija sa arhanđelom Mihailom za zaštitu i oslobađanje od strahova

Svima vama kojima je u ovom trenutku potrebno isceljenje na svim nivoima duše, duha, uma i tela, poklanjam ovu meditaciju sa arhanđelom Rafailom.

Isceljujuća meditacija sa arhanđelom Rafailom

Meditacija sa arhanđelom Urilom je poklon svima vama kojima je u ovom trenutku potreban duševni i telesni mir i spokoj, oslobađanje od strahova, ljutnji, zameranja i stvaranje harmoničnog okruženja, kao i nove, pokretačke energije koje su potrebne za postizanje ciljeva duše u svakoj oblasti života.

Meditacija sa arhanđelom Urilom za smirenje, oslobađjanje od strahova i vezanosti

Poklanjam ovu meditaciju sa arhanđelom Azrailom svima vama kojima je u ovom trenutku potrebno oslobađanje od boli i patnje zbog smrti bliske osobe, kao i svima vama koji ste u kontaktu sa ljudima koji umiru ili koji pate i nose u sebi bol i patnju zbog neke bliske osobe koja je umrla.

Oslobodite se tuge za umrlom osobom uz arhanđela Azraila

Poklanjam ovu meditaciju sa arhanđelom Ćamuilom svima vama koji tragate za istinskom ljubavlju, harmoničnim odnosima i opraštanjem.

Otkrijte ljubav u sebi

Poklanjam ovu meditaciju sa arhanđelom Metatronom svima vama koji osećate stagnaciju na bilo kom planu i imate potrebu za novim pokretačkim energijama, prevazilaženjem nesigurnosti u sebe i oslobađanjem od svega što vas vuče nazad.

Nove pokretačke energije


Arhanđeo Hanil pomaže isceljenje na svim nivoima a pogotovo kada je u pitanju ženska energija.

Aktivacija ženske energije

Poklanjam ovu meditaciju sa arhanđelom Gavrilom svima vama koji tragate za svojom životnom svrhom i svim informacijama koje su vam potrebne za donošenje ispravnih odluka.

Arhanđeo Gavril će pomoći i svima vama kojima je potrebna životna energija, zaštita od štetnih uticaja i radost življenja.

Životna svrha

%d bloggers like this: