Opraštam ali ne zaboravljam. Da li je ovo ispravno?

Kažu ljudi često – opraštam ali ne zaboravljam! Ali ako ne zaboravite, onda niste ni oprostili, a evo i zašto.

Kako nastaje pamćenje?

Pamćenje nastaje tako što određeni događaj povežemo sa nekom emocijom a to stvara veze između nervnih ćelija u mozgu. Ovo je, između ostalog, suština procesa učenja.

Dalje, način povezivanja neurona, određuje funkcionisanje našeg tela, na primer lučenje hormona, ili utiče na odluke koje donosimo i još mnogo toga.

Na ovaj način, emocija koju ovako fiksiramo u našem telu, pogotovo kada prepiračavamo događaj mnogo puta, postaje naša biohemija na koju se navikavamo i od koje je prilično teško se odvići.

Dakle, uspomena na neke događaje uvek je povezana sa nekom emocijom i dokle god se prisećate nekog događaja vi aktivirate tu emociju.

A dokle god tu emociju držite vi niste oprostili, jer opraštanje znači (bezuslovno) prihvatanje i ne vezivanje za emocije.

Arhanđeo Ćamuil pomaže u procesu istinskog opraštanja i od srca vam nudim da poslušate moju vođenu meditaciju u kojoj vas povezujem sa njegovom energijom.

Meditacija sa arhanđelom Ćamuilom

Ukoliko želite, javite mi se za obuku za praktičara Arhanđeoskog reikija pa ću vas naučiti mnogim praktičnim stvarima a između ostalog i kako zaista oprostiti.

Takođe, više o komunikaciji sa anđelima možete pročitati i u mojoj knjizi Anđelima u susret

Објавио/ла: Denis Tomović

Pomažem ženama koje imaju snažnu mušku energiju i još snažniju potrebu da ispolje svoj ženski potencijal. Iscelitelj sam i medijum za anđeoske energije.

One thought on “Opraštam ali ne zaboravljam. Da li je ovo ispravno?

Постави коментар